Гласувайте с разум, не давайте власт на бездарния, на нахалния,

...
 Гласувайте с разум, не давайте власт на бездарния, на нахалния,
Коментари Харесай

Вежди Рашидов в Раковски: Успехът на ГЕРБ ще е успех за държавата

 izbori_2023_v1_014

 

„ Гласувайте с разсъдък, не давайте власт на бездарния, на нахалния, на инцидентния. Каква „ Промяна “ е за две години да съсипеш живота на българина, да докараш до беднотия три четвърти от популацията? Трябва ни министър председател като Бойко Борисов, с него България може да стане още веднъж постоянна, с него ще си подредим страната, с него съм работил и ще продължа да работя в името на хората. Успехът на ГЕРБ на тези избори ще е триумф за страната. Това сподели лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Вежди Рашидов в Раковски.

Той дружно с регионалния координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев се срещнаха с поданици в читалището в града. Домакини бяха кметът на общината Павел Гуджеров и претендентът за депутат от Раковски Младен Шишков. Той напомни с подробна аудио-визуална презентация свършеното от държавните управления на ГЕРБ и осъществените и стартирани огромни инфраструктурни планове и го съпостави с нищо правенето на държавното управление на „ Промяната “.

„ ГЕРБ остави след ръководството си непоклатимост, резистентен напредък и добра покупателна дарба, а след „ Промяната “ има единствено медиатори като МЕТ, Литаско, Джемкорп, също така висока инфлация и ниска покупателна дарба “, акцентира Шишков.

„ Аз съм осъществен човек, цялостен живот съм градил името Вежди, цялостен живот съм създавал – и в изкуството, и в политиката, по тази причина съм уверен, че мога да бъда потребен на хората от област Пловдив по този начин, както работих и за Пловдив – мога да покажа всички хубави неща, които ГЕРБ направи за този град. Затова ви приканвам да гласувате за хората, които могат да ръководят сполучливо България.

„ Мога да кажа, че за поредна акция обикаляме Пловдив област и съм окуражен. При срещите ни с хората виждам, че те ясно си дават сметка за наследството на „ умните и красивите “ и с вяра гледат към изборите. Важно е за всички ни да имаме мощната ви поддръжка, с цел да създадем държавно управление, което ще изведе България от рецесиите. А с подобен лидер – исполин като Вежди Рашидов няма по какъв начин да не спечелим на 2 април с номер 2. Победа за постоянна България! Отново! “, прикани Георги Мараджиев.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР